Muurahaissyötti Raid

Muurahaissyötti

Uusi Raid Muurahaissyötti torjuu tehokkaasti muurahaiset sisätiloissa, parvekkeella ja terassilla, vuorokauden ympäri. Syötin sisältämä torjunta-aine tuhoaa koko yhdyskunnan, myös toukat ja kuningattaren. Syötin teho kestää useita viikkoja riippuen ongelman laajuudesta.

Tehoaine on sekoitettu syötin sisällä olevaan makeaan nesteeseen, joka houkuttelee työmuurahaisen syöttiin. Syötistä muurahainen jatkaa matkaa muurahaispesään, jossa tehoaine leviää yhdyskuntaan lopulta tuhoten sen. Parhaan tuloksen saamiseksi syötti tulee tarkastaa säännöllisesti ja vaihtaa tarvittaessa uuteen. Laajoissa muurahaisongelmissa suositellaan käytettäväksi useita syöttejä samanaikaisesti.

Käyttö

Paina sisään rasian sivuilla olevat rei’itetyt alueet teräväkärkisellä esineellä (esim. sakset tai ruuvimeisseli) tehdäksesi sisääntulo- ja poistumisaukot muurahaisille. Aseta muurahaissyötti muurahaispesän läheisyyteen, rakennuksen välittömään läheisyyteen tai muurahaisten kulkureiteille, kuten jalkalistojen ja seinän vierustoihin, nurkkiin, pesualtaiden alle ja kaappeihin.

Aseta VAIN paikkoihin, joihin lapset ja lemmikit eivät pääse. Muurahaissyötti on säilytettävä erillään elintarvikkeista, juomista ja eläinten rehuista. Valmistetta saa käyttää vain sellaisilla rakennuksen yhteydessä olevilla alueilla, kuten parvekkeilla ja terasseilla, jotka eivät joudu upoksiin tai kastu, toisin sanoen jotka on suojattu sateelta, tulvimiselta ja siivousvedeltä. Vaarallista mehiläisille. Tehoaineena spinosadi.

Lue lisää muurahaisista ja niiden torjunnasta Hyönteismaailmasta.