Muurahais-ja torakka-aerosoli ja torakoiden torjunta

Muurahais- ja torakka-aerosoli

Tehokas Raid muurahais- ja torakka-aerosoli sopii erityisen hyvin ryömiville hyönteisille, kuten muurahaisille. Sen torjuntavahvuudesta kertoo toimiva torakoiden torjunta; nuo äärimmäisen sitkeät hyönteiset vaativat tehokkaan ja pitkäkestoisen vastuksen. Monista torakkalajeista Suomessa yleisin on russakka, joka viihtyy lämpimissä ja kosteissa tiloissa. Torakka on epämieluisa vieras kodissa, joten torakoiden torjunta kannattaa hoitaa tehokkaasti.

Aerosolin teho säilyy käsitellyllä pinnalla pitkään; jopa 4 viikon ajan. Tuote tehoaa kosketuksesta. Muurahaisten ja torakoiden lisäksi tuote sopii hyvin niiden munien, sokeritoukkien ja jopa luteiden (mm. lutikoiden eli seinäluteiden) torjuntaan. Raid Muurahais- ja torakka-aerosolin tehoaineena toimii sypermetriini sekä imiprotriini, joista molemmat ovat synteettisiä torjunta-aineita.
Riittoisa pakkaus on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Käyttö

Sumuta tasaisesti kohdehyönteisten kulkureitit, esiintymis- ja piiloutumispaikat (kuten kaapit, roskalaatikot, ikkunat, ovenpielet, raot ja halkeamat) n. 30 cm etäisyydeltä. Pitkäaikaisen suojan saavuttamiseksi käsittele myös seinän- ja ikkunanraot. Tuuleta käsitelty tila 15 minuutin päästä.

Lisätietoa aerosolien käytöstä muurahaisten ja torakoiden torjunnassa löydät sivulta Aerosolien käyttö sekä Hyönteismaailmasta.