Kointorjunta ja koin hävitys - Raid

Kointorjunta

Raid Kointorjunta torjuu vaatekoit sisätiloista. Tuote on helppo laittaa roikkumaan vaatekaapissa tangosta tai henkarista, joten koin hävitys onnistuu vaivattomasti. Kointorjunta alkaa vaikuttaa kolmessa päivässä ja yksi tuoteyksikkö kestää jopa 3kk. Geelin kuivuttua ja tuoksun haihduttua tuotteen voi hävittää kotitalousjätteiden mukana. Raid Kointorjunnassa tuoksuna on laventeli.

Sopiva määrä 0,5 m3 vaatekaappiin on 2 tuoteyksikköä. Vältä alumiinifolion alla olevan läpäisevän kalvon suoraa kosketusta vaatteiden, kankaiden ja muovien kanssa. Pese säilytettävät vaatteet aina ennen säilytystä, sillä erityisesti likaisina ne houkuttelevat koiperhosia. Jos säilytysaika on pitkä, pakkaa vaatteet muovipusseihin tai matkalaukkuihin.

Käyttö

Tuoteyksiköt erotetaan toisistaan. Tuotteen taustapahvi irrotetaan katkoviivaan asti ja alumiinifolio poistetaan kokonaan. Tämän jälkeen taustapahvi suljetaan takaisin paikoilleen laittamalla pahvin alareuna pakkauksessa olevaan aukkoon. Aseta kointorjunta sopivalle paikalle, esimerkiksi vaatetankoon tai henkariin.

Tehoaineena transflutriini.

Lue lisää kointorjunnasta Hyönteismaailmasta.